Om Bæk’s Byg ApS

Jeg har siden jeg var 27 år, drevet mit eget tømrerfirma. Jeg har altid haft store ambitioner tømrer, og siden jeg blev udlært, har jeg drømt om at være selvstændig, Jeg er en jordnært og kvalitetsbevidst tømrer. Jeg udfører alsidigt tømrerarbejde og jeg tager desuden gerne fagentrepriser som underentreprenør. Se evt. billeder fra tidligere ,0i,.

Jeg værner om min faglige stolthed, og jeg afslutter aldrig en opgave, før kunden og jeg selv er tilfredse med resultatet.

​Jeg udfører alt inden for tømrerfaget, blandt andet tilbygninger, tagrenovering, vindues udskiftning og vedligeholdelse af boliger .

Grundig kunderådgivning

Jeg står klar med professionel rådgivning, der kan forbedre kvaliteten, effektivere byggeprocessen samt løsninger, der kan være mere økonomisk fordelagtige.

I Bæks Byg har kundens tilfredshed altid højeste prioritet. I den personlige dialog gør jeg meget ud af at lytte og forstå mine kunders ønsker og behov. Derudover er det vigtig for mig, at forventnings afstemme med dig som kunde inden vi indgår en aftale, for at undgå eventuelle misforståelser.

Medlem af

Om mig

Mit navn er Lars og jeg har drevet Bæks byg siden 2014. Firmaet er altid opdateret med den nyeste viden i byggebranchen, der sikrer dig som kunde at opgaven bliver udført efter de nyeste krav og metoder.

Firmaet er beliggende ved Middelfart. men jeg kører gerne til en opgave der ligger indenfor 1 time fra min bopæl, så tøv ikke med at kontakte mig Skriv til mig på lb@baeksbyg.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud

Jeg er din håndværker ude på byggepladsen, og har den daglige dialog med dig som bygherre. Jeg lever for det gode håndværk, og sætter en ære i at udføre arbejdet med sans for de små detaljer.

Ved større projekter har jeg mulighed for at samarbejde med andre tømrerfirmaer.

Bliv den næste der får et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt mig i dag på telefon (+45) 20 94 20 58 eller mail lb@baeksbyg.dk.

Jeg besvarer så hurtigt som muligt.